16,95 лв. 12,00 лв.

Скрънчи + Маска MITOMO

*Важно! - в коментар към поръчкате отбележете цветът на скрънчито и видът на маската, които желаете!

 

 Подарете на Вас или Вашите близки дами страхотен и практичен подарък - Комплект от Скрънчи и Маска за лице MITOMO JAPAN.

 

Скрънчитата са изработени от луксозен сатен в стандартен размер с външен диаметър 9-10см. Този пухкав ластик е невероятен подарък за косата, защото я защитава от накъсване и същевременно придава шикозна и модерна визия. 

 

Продуктите на MITOMO се отличават с уникална технология, която осигурява интензивно, незабавно и непрекъснато хидратиращо усещане за чувствителната кожа. Веднъж абсорбиран, серумът на маските дълготрайно насища кожата отвътре и трайно възстановява идеалното ѝ ниво на влага благодарение на високо концентрираните активни съставки в него.В сравнение с много други маски за лице на пазара, с маските за лице на Mitomo можете да усетите разликата веднага, още след първото използване. След нанасяне на лист-маската върху лицето си, ще забележите, че кожата става много еластична, бистра, свежа и гладка, а тенът се изравнява.

 

 

Всички цветове Скрънчита може да разгледате тук: https://www.evelindoros.com/standartni-skranchita-10h10sm-.html?page=1

Маска за лице MITOMO JAPAN, която да направи кожата здрава и сияйа -  https://www.evelindoros.com/evelin-doros-mitomo.html

 

- +
Моля, изберете:
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!