Доставка и връщане/замяна

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКA за цялата страна на продукти над 100 лева !

Поръчки, направени от сайта, се изпълняват в рамките на 1-2 работни дни, ако артикулите, които сте поръчали са налични или в срокът, който е вписан в описанието на даден артикул.  В случай, че желаете приоритетно изпълнение на поръчката си, моля да се свържете с нас на тел: 0895/00 86 56. Потвърждаването става чрез телефонно обаждане от нас - уточняваме наличността на стоката, адреса и времето за доставка и след Вашето потвърждение активираме поръчката. Ако даден артикул не е наличен в момента, стандартният ни срок за изработка е две седмици, но за всеки отделен случай е необходимо да се свържете с нас. След като сме изработили поръчаните артикулите, ние се свързваме с Вас отново по телефона, за да уточним дали на следващия ден е удобно да получите доставката.

ДОСТАВКА НА ПОРЪЧАНИ СТОКИ

След като в електронния магазин постъпи поръчка от Потребител, консултант на електронния магазин я обработва. Потребителят получава потвърждение по имейл за успешно приетата поръчка.

  • Доставка се прави само след потвърждение (по имейл или телефон) за успешно приета поръчка.
  • Доставката на поръчана стока може да е обикновена и експресна. Доставки не се извършват в Неделя и на официални празници.
  • Обикновена доставка - в срок от 1 до 4 работни дни на територията на България от момента на потвърждаването на поръчката.
  • Продавачите в електронния магазин използват за доставки куриерските услуги на „Еконт”, "Speedy" .
  • При продажба, която включва "Безплатна доставка" или "Free shiping"  доставката се извършва от куриеска фирма "Speedy".
  • При избор на куриер, от страна на клиента, различнен от куриеска фирма "Speedy" доставката се поема от клиента/купувача.
  • Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали жилищен, служебен или адрес на куриерски офис).

Цените за доставка са:

  • * За България – изчислява се автоматично на база тарифите за доставка на Еконт Експрес
  • * За Европа – след предварително запитване
  • * За САЩ – след предварително запитване.

Ако потребителят не осигури достъп и условия за предаване на пратката на посочения адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерската фирма да получи в срок пратката, ако е избрал тази опция, продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка.

ДОСТАВКА НАСЕЛЕНИ МЕСТА

Нашите превозвачи не са в състояние да доставят на следните места: летища, болници и затвори. Ние също така по наше усмотрение можем да изключим доставка до всички адреси, които се считат за несигурни.

МЕДУНАРОДНИ УСЛУГИ ЗА ДОСТАВКА

Допълнителни данъци, такси или налози, могат да се прилагат в съответствие с местното законодателство. Получатели на доставки, извършени извън България могат да имат да плащат мито при внос или официални митнически такси за внос. Всички митнически или вносни мита се таксуват след като стоките достигат до страната на местоназначение и тези такси са Ваша отговорност и трябва да бъдат заплатени от получателя. За съжаление ние нямаме контрол над тези такси и не можем да ви информираме каква ще е цената, тъй като митническата политика и вносните мита, варират от държава до държава.

В допълнение, някои страни имат ограничения върху вноса на определени продукти или материали. Вие сте отговорни за определяне дали има някакви ограничения за доставка на нашите продукти в избраната от вас дестинация. Можете да се свържете с местната митническа служба за помощ във връзка с тези въпроси. Доставката може да закъснее или да бъде спряна заради това, но за съжаление това е извън нашия контрол.

ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА НА ПРОДУКТ

Ние от Evelin Doros сме сигурни в качеството на изработените от нас продукти, точно за това Ви предоставяме възмоността да получите и пробвате в къщи на спокойствие и ако не Ви хареса, в определения срок да върнете продукта за НАША СМЕТКА.  ПАЗАРУВАЙТЕ БЕЗ РИСК!

Имате право в срок от 14 дни да върнете или замените закупения от Вас продукт, като ние Ви предлагаме алтернативен вариант за замяна или Ви възстановяваме платената сума. Условието за връщане или замяна са: артикула да не е с нарушен търговски вид, да не е с отстранен етикет, да няма следи от употреба (пране, гладене и др.).

Не подлежат на замяна или връщане продукти, който са изработени специално и по размери на клиента.

Когато вземете решение за връщане или замяна на продукт е необходимо първо да се свържете с нас на посочените данни за контакт и да ни уведомите, след което ние ще ви дадем насоки как и на кой адрес да изпратете артикула за наша сметка. Необходимо е да попълните и да ни предоставите формуляр за връщане, който е достъпен на нашата интернет страница или при поискване ние можем да Ви изпратим. При непредоставяне на формуляр за връщане от ваша страна, не заменяме продукта и не възстановяваме парични суми. Когато сте ни върнали артикул и са констатирани нередности по отношение на условията за връщане ние Ви изпращаме артикула обратно за ВАША СМЕТКА и не ви възстановяваме парични средства. При отказ от ваша страна да получите артикула обратно същия се унищожава или остава на отговорно пазене на склад при нас за срок от 30 дни, след което ние придобиваме правата да се разпореждаме с него.

Получавайки от Вас продукта ние ще се убедим, че са спазени условията за връщане и в срок от 5(пет) работни дни ще Ви възстановим платената сума на посочена от Вас банкова сметка.